fbpx
Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Tafel reserveren

Reserveer eenvoudig online bij Bistro Belle

Informatie over reserveren
Bistro Belle is iedere dag geopend.
Maandag t/m vrijdag 12.00 – 22.00 uur
Zaterdag & zondag van 10.00 – 22.00 uur. 
Voor diner kun je terecht vanaf 17:00.

Op dit moment hanteren we een maximum van 10 personen per reservering. Wanneer je wilt reserveren voor een gezelschap dat uit meer dan 10 personen bestaat of mocht online reserveren niet lukken, verzoeken we je per mail contact op te nemen met [email protected].

Wij vragen je vriendelijk via ons reserveringssysteem een reservering te maken. De reservering is direct definitief nadat alles is ingevuld. Wij verzoeken je tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen. Mocht het restaurant toch vol gereserveerd zijn, dan kun je een reservering plaatsen bij één van de andere BHG-restaurants. Klik hier voor de BHG-restaurants. Wanneer je spontaan wil langskomen, kun je bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn.

Reserveren voor vandaag
Wilt u reserveren voor dezelfde dag (vandaag) en staat het gewenste tijdstip er niet bij? Dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen om te informeren naar de actuele mogelijkheden van de dag.

Vragen?
Voor een zakelijke aanvraag, informatie over een feest of huwelijk kun je het beste een offerte aanvragen of ons contactformulier invullen. Onze salescollega neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

Graag tot ziens bij Bistro Belle!

Informatie

Leuke (bij)baan?