fbpx
Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Trouwen

Jullie hebben het fantastisch gedaan: alles stond op de juiste momenten klaar en tot in de puntjes verzorgd, we werden goed geholpen en altijd vriendelijk. Het was een prachtige dag, we zitten er nog steeds van na te genieten! 

 

Trouwen

Bistro Belle is met recht een van de mooiste officiële trouwlocaties in Utrecht. De mooie ligging aan de Vecht en naast Slot Zuylen, romantiek ten top! Het verzorgen van huwelijksfeesten zit in het DNA van Bistro Belle, wij doen dit al jaren met veel passie en plezier. Van het kennismakingsgesprek tot aan de uitvoering op de dag zelf, wij nemen jullie alle zorg uit handen!

Bij Bistro Belle wordt jullie droomdag werkelijkheid! Van een ceremonie in Slot Zuylen of het kerkje, een boottocht over de Vecht, intieme lunch, gezellige receptie op het terras, klassiek diner of gezellige barbecue tot een spetterend feest met DJ, de mogelijkheden bij Bistro Belle zijn eindeloos. In de sfeervolle ruimtes van Bistro Belle voelt iedereen zich snel thuis.

Vijf keer per jaar doet Bistro Belle mee met de Open Toptrouwlocatie route. Toekomstige bruidsparen zijn van harte welkom om onze locatie vrijblijvend te bezichtigen. Meld je alvast aan voor de volgende Open Top Trouwlocatie dag.

Offerte aanvragen

 

Locatie bezichtigen

 

Contact

Trouwfeest

Bistro Belle is een perfecte locatie in Utrecht voor een feest! Bistro Belle beschikt over twee ruimtes die zich uitstekend lenen voor intieme diners, een receptie of een grote feestavond: De Zuilenzaal en de Bellezaal. Sfeervol, authentiek en romantisch zijn de kernwoorden die de ambiance van deze zalen omschrijven. Daarnaast beschikt Bistro Belle over een groot terras voor recepties en diners. 
Gezellig borrelen aan statafels of juist een knalfeest met DJ? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden, je kunt het vieren zoals jij dat wilt! Bistro Belle biedt verschillende arrangementen maar kan ook een offerte op maat maken.

Informatie

Leuke (bij)baan?