fbpx
Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Trouwen aan de Vecht

Jullie droomdag bij Bistro Belle aan de Vecht

Stel je voor: een prachtige dag, omringd door vrienden en familie, op een locatie die net zo magisch is als jullie liefde. Bij Bistro Belle aan de Vecht komt jouw droombruiloft tot leven. Of je nu droomt van een intieme ceremonie of een groots feest, bij ons vind je alles wat je zoekt voor de perfecte trouwdag.

Bezoek onze locatie

Vijf keer per jaar doet Bistro Belle mee met de Open Toptrouwlocatie route. Toekomstige bruidsparen zijn van harte welkom om onze locatie vrijblijvend te bezichtigen.

Hoe ziet jullie dag eruit?

Alles onder één dak

Bij Bistro Belle vind je alles onder één dak: van een ceremonie in Slot Zuylen of het kerkje, een boottocht over de Vecht, intieme lunch, gezellige receptie op het terras, klassiek diner of gezellige barbecue tot een spetterend feest met DJ.

Borrel en receptie

Na de ceremonie is het tijd voor een feestelijke borrel. Proost op jullie geluk met een glas bubbels terwijl je geniet van de rustieke charme van onze bistro. Onze sfeervolle terrassen en zalen bieden volop ruimte voor jullie gasten om te ontspannen en te genieten van de gezelligheid.

Een onvergetelijk feest

Wanneer de zon ondergaat, barst het feest los. Dans de nacht weg in onze stijlvolle feestzaal, compleet met een verlichte dansvloer en top-notch geluidsinstallatie. Onze ervaren team zorgt voor een vlekkeloze organisatie, zodat jullie je alleen maar hoeven te genieten van de avond.

Trouwfeest

Klaar om jullie droombruiloft te plannen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Bistro Belle aan de Vecht voor jullie kan betekenen. Samen maken we jouw trouwdag tot een sprookje dat werkelijkheid wordt! Meld je aan voor de Open Toptrouwlocatie Route of neem direct contact met ons op via: [email protected]

Leuke (bij)baan?