fbpx
Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Afscheid

Intieme bijeenkomsten

Bistro Belle is een locatie met historie, een locatie waar veel mensen bijzondere herinneringen aan beleven. 

Denk hierbij ook aan intieme bijeenkomsten, een afscheid, condoleance of receptie. Wij bieden verschillende mogelijkheden in grote en keine(re) setting.

Laat je volledig door ons ontzorgen, in huiselijke sfeer en mooi centraal gelegen langs de Vecht. Onze sales collega denkt graag mee. Stuur gerust een mail: [email protected].

Offerte aanvragen

 

Locatie bezichtigen

 

Contact

Afscheid

Bistro Belle is al jarenlang een populaire locatie voor het diverse evenementen. Prachtig gelegen aan De Vecht in Oud-Zuilen. De huiselijke sfeer, persoonlijke benadering en diverse ruimtes zijn zeer geschikt voor intieme bijeenkomsten. Ook een afscheid, receptie of condoleance kunnen wij verzorgen. Koffie/ thee met gebak of juist een borrel met kleine hapjes om te delen, alles kan. Wij hebben een aantal arrangementen samengesteld, maar neem gerust contact met ons op voor een passende offerte op maat.

Ruimtes

Bistro Belle heeft naast de bistro twee sfeervol ingerichte ruimtes; de Bellezaal en Zuylenzaal. De Bellezaal (beneden) en de Zuylenzaal (boven) kunnen zowel los als in combinatie gebruikt worden. De afsluitbare vide wordt dan geopend zodat de gasten beneden in directe verbinding staan met de gasten boven.

Bellezaal

SFEERVOL, AUTHENTIEK EN GEZELLIG

De Bellezaal is de grootste ruimte en is gevestigd op de begane grond. Deze ruimte heeft een mooie houten vloer, authentieke balken, beschikt over een eigen bar en zicht op de Vecht. Ideaal voor een bijeenkomst, diner of receptie.

Zuylenzaal

KNUS HUISKAMERGEVOEL MET UITZICHT OVER DE VECHT

De Zuylenzaal is gevestigd boven de Bellezaal en afgescheiden middels een afsluitbare vide. Een mooie, grote en toch knusse zaal van 110m2. Ook deze ruimte heeft mooie, houten balken en is sfeervol ingericht.

Herenkamer

IDEAAL VOOR LUNCH, DINER OF VERGADERING

De Herenkamer is een sfeervolle en authentieke ruimte met uitzicht op de Vecht. Ideaal voor een besloten lunch, diner of vergadering. De ruimte kan worden ingericht voor een receptie of borrel tot 30 personen.

Informatie

Leuke (bij)baan?