fbpx
Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Groepen

Samen onbeperkt genieten

Gezellig met vrienden, familie of collega’s uit eten? Het onbeperkt genieten concept van Bistro Belle is bij uitstek geschikt voor groepen! Met elkaar genieten van de lekkere gerechtjes, drinken en goed gezelschap natuurlijk in de sfeervolle ambiance van Bistro Belle! Gezellig aan lange tafels, indien gewenst reserveren wij voor jullie gezelschap een aparte ruimte.

Voor groepen van 10 tot 15 personen kunt u gebruik maken van de groepsmenukaart, dit is een ruime selectie van de reguliere menukaart. Vanaf 15 personen serveren wij een “onbeperkt genieten” verrassingsmenu. Per ronde serveren wij steeds twee van de populairste gerechtjes van Bistro Belle’s menukaart. We gaan uit van vijf rondes, maar meer is uiteraard mogelijk, want ook voor groepen geldt dat het genieten echt onbeperkt is! Zijn er allergieën, dieetwensen, of heeft u een voorkeur voor bepaalde gerechtjes; laat het ons weten, dan wordt het menu aangepast.

Neem gerust even contact op (030 – 244 17 90) voor alle mogelijkheden en beschikbaarheid, of maak via de knop hieronder eenvoudig een groepsreservering!

Groepsreservering
Leuke (bij)baan?