fbpx
Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Zakelijk

Unieke vergaderlocatie in Utrecht

Vergaderen aan de Vecht

De sfeervolle zalen, goede bereikbaarheid en de bijzondere ligging aan de Vecht maken Bistro Belle een unieke vergaderlocatie in Utrecht. Vergaderen in een inspirerende, groene omgeving. Bistro Belle’s concept van onbeperkt genieten is bij uitstek geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Met elkaar genieten van de lekkere gerechtjes, drinken en goed gezelschap natuurlijk in de sfeervolle ambiance van Bistro Belle! 

Zakelijke evenementen

Door de locatie, ons hoge serviceniveau en de goede culinaire invulling zullen werknemers en gasten onder de indruk zijn van Bistro Belle als vergaderlocatie! Naast vergaderlocatie is Bistro Belle ook een perfecte locatie voor andere zakelijke bijeenkomsten zoals een lunch, diner, brainstorm, presentatie, jubileum of bedrijfsfeest. Neem voor meer informatie en beschikbaarheid contact op met onze salescollega. 

Offerte aanvragen Contact

Vergaderbreak

Vergaderen bij Bistro Belle wordt extra effectief (en leuk) met een vergaderbreak zoals bijvoorbeeld een lunch, diner, boottocht over de Vecht, bezoek aan Slot Zuylen of een wandeling. Liever een break op maat? Ook dat is mogelijk!

Informatie

Leuke (bij)baan?