fbpx
Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Zakelijk lunchen

Zakelijk lunchen aan de Vecht

Heerlijk genieten van comfortabel en zakelijk lunchen in Utrecht? Dan ben je bij Bistro Belle van harte welkom. Ons ruime terras heeft plek voor twee, maar ook voor grote groepen. En in ons restaurant richten we graag een rustig plekje voor je in. Voor groepen of privé lunches kan je terecht in onze Belle Zaal of de Zuylenzaal. Waan je bij ons in een natuurrijke plek aan de Vecht. Een plek waar inspiratie samensmelt met diverse heerlijke gerechtjes.

Uniek zakelijk lunchen in Utrecht

Zakelijk lunchen in Utrecht om belangrijke deals te bespreken of inspiratie op te doen voor nieuwe samenwerkingen, daar is Bistro Belle de uitstekende plek voor. Hier kan je rustig zakendoen onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje. Wij bereiden met veel plezier diverse lunchgerechten voor je en serveren dit zonder de bespreking al te veel te storen. Ons restaurant heeft diverse plekken waar je rustig kunt sparren, kletsen en vergaderen.

Een unieke omgeving vol inspiratie

Bistro Belle zorgt ervoor dat zakelijk lunchen in Utrecht een andere dimensie krijgt. Wanneer je aan komt wandelen zie je het direct, ons pand heeft een speciaal karakter. En zodra je plaatsneemt op ons terras voel je het ook echt. Werp een blik op de romantische bruggetjes, de natuur én natuurlijk de Vecht. Deze plek kan niet anders dan een grote inspiratiebron zijn voor de zakelijke lunch.

Rustig & besloten of sfeervol & openbaar

Wil je op een inspiratievolle plek een zakelijke bespreking houden, maar wil je dit wel besloten doen? Laat het ons dan weten. Wij richten graag een afgelegen plek in voor je in ons restaurant, zodat je in alle rust kunt overleggen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om in de heerlijke buitenlucht werkzaken te bespreken. Hiervoor reserveren we graag een plekje voor je op ons terras vol ambiance.

Ook zakelijk tafelen aan de Vecht? Reserveer nu!

Nieuwsgierig naar een inspiratievolle omgeving voor jouw zakelijke lunch? Reserveer dan nu jouw tafel bij Bistro Belle. Wil je een aanvraag doen of een offerte aanvragen? Vul ons contactformulier in en ons sales team neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

 

Leuke (bij)baan?