fbpx
Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Iets te vieren

Feest

Bistro Belle is een locatie met historie, een locatie waar veel mensen bijzondere herinneringen aan beleven en waar nieuwe herinneringen worden gemaakt. Onze gasten vertellen ons dat hun eerste afspraakje in Bistro Belle was, dat zij hun huwelijk bij Bistro Belle hebben gevierd of (de mooiste!) elkaar voor het eerst hebben gezoend onder de kastanjeboom.

Heb jij binnenkort iets te vieren? Een huwelijk, jubileum, kraamborrel of verjaardag? Wij helpen graag om een vergetelijk feest te organiseren waar nog lang over wordt nagepraat! Want Bistro Belle is dé feestlocatie in de regio Stichtse Vecht; gezellig, gastvrij en betaalbaar. Onze salescollega denkt graag mee! Stuur haar gerust een mail: [email protected].

Offerte aanvragen

 

Locatie bezichtigen

 

Contact

Ons 40-jarig huwelijksfeest in Bistro Belle was een avond om nooit meer te vergeten! Samen met onze vrienden en familie hebben we volop genoten van het eten, de sfeer en gastvrijheid!

Feest

Bistro Belle is al jarenlang een populaire locatie voor het vieren van een verjaardag en jubileum. Bereik je dit jaar een bijzondere leeftijd? Of zijn jullie dit jaar ook 25, 40 of misschien wel 50 jaar getrouwd? Bistro Belle is een perfecte locatie voor een feest! Gezellig borrelen aan statafels of juist een knalfeest met DJ? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden, je kunt het vieren zoals jij dat wilt! Bistro Belle biedt verschillende arrangementen maar kan ook een offerte op maat maken.

Trouwen

Bistro Belle is met recht een van de mooiste officiële trouwlocaties in Utrecht. De mooie ligging aan de Vecht en naast Slot Zuylen, romantiek ten top! Het verzorgen van huwelijksfeesten zit in het DNA van Bistro Belle, wij doen dit al jaren met veel passie en plezier. Van het kennismakingsgesprek tot aan de uitvoering op de dag zelf, wij nemen jullie alle zorg uit handen!

Bij Bistro Belle wordt jullie droomdag werkelijkheid! Van een ceremonie in Slot Zuylen of het kerkje, een boottocht over de Vecht, intieme lunch, gezellige receptie op het terras, klassiek diner of gezellige barbecue tot een spetterend feest met DJ, de mogelijkheden bij Bistro Belle zijn eindeloos. In de sfeervolle ruimtes van Bistro Belle voelt iedereen zich snel thuis.

Vijf keer per jaar doet Bistro Belle mee met de Open Toptrouwlocatie route. Toekomstige bruidsparen zijn van harte welkom om onze locatie vrijblijvend te bezichtigen. Meld je alvast aan voor de volgende Open Toptrouwlocatie dag.

Offerte aanvragen

 

Locatie bezichtigen

 

Contact

Ruimtes

Bistro Belle heeft naast de bistro twee sfeervol ingerichte ruimtes; de Bellezaal en Zuylenzaal. De Bellezaal (beneden) en de Zuylenzaal (boven) kunnen zowel los als in combinatie gebruikt worden. De afsluitbare vide wordt dan geopend zodat de gasten beneden in directe verbinding staan met de gasten boven.

Bellezaal

SFEERVOL, AUTHENTIEK EN GEZELLIG

De Bellezaal is de grootste ruimte en is gevestigd op de begane grond. Deze ruimte heeft een mooie houten vloer, authentieke balken, beschikt over een eigen bar en zicht op de Vecht. Ideaal voor een bijeenkomst, diner of receptie.

Zuylenzaal

KNUS HUISKAMERGEVOEL MET UITZICHT OVER DE VECHT

De Zuylenzaal is gevestigd boven de Bellezaal en afgescheiden middels een afsluitbare vide. Een mooie, grote en toch knusse zaal van 110m2. Ook deze ruimte heeft mooie, houten balken en is sfeervol ingericht.

Herenkamer

IDEAAL VOOR LUNCH, DINER OF VERGADERING

De Herenkamer is een sfeervolle en authentieke ruimte met uitzicht op de Vecht. Ideaal voor een besloten lunch, diner of vergadering. De ruimte kan worden ingericht voor een receptie of borrel tot 30 personen.

Informatie

Leuke (bij)baan?