fbpx
Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Dineren aan het water

Bijzonder dineren aan het water

Heerlijk dineren aan het water met uitzicht op de Vecht? Het kan bij Bistro Belle. Ons restaurant is gevestigd langs de rivier en heeft een prachtig ruim terras. Alle uitzichten zijn werkelijk bijzonder. Werp een blik vanaf het water op ons terras en zie de prachtige ouderlijke invloeden van ons pand met knusse luiken en gezellige hoekjes. Dat nodigt toch uit om onbeperkt te genieten? Vanaf je tafel kan je daarnaast natuurlijk ultiem genieten van de natuurrijke omgeving én de Vecht!

 

Dineren aan de vecht

Bij Bistro Belle kan je uitgebreid onbeperkt dineren aan de vecht. Wij werken met het concept ‘onbeperkt genieten’ en dat uit zich niet alleen in ons menu. Naast dat je de hele avond de keuze hebt uit allerlei heerlijke seizoensgerechtjes, serveren wij er gratis een prachtige omgeving bij. Ons terras is knus, maar ruim en heeft plek voor iedereen, ook grote groepen. Binnenin het restaurant bieden wij verschillende mogelijkheden, van gezellige plekjes aan het raam tot aan onze betoverende privé zalen. Zin in een bijzonder avondje vertoeven? Kom langs bij het leukste restaurant aan het water in de omgeving Utrecht.

 

Een uniek & divers menu

Net zo gek op lekker eten als wij? Dan is dineren aan de Vecht in ons restaurant de ideale keuze voor jou. Ook wanneer je allergieën hebt of vegetariër bent bieden wij een zeer diverse menukaart. Alle heerlijke gerechtjes zijn met grote zorg bedacht en gemaakt door ons team. Wij houden rekening met fervente liefhebbers van onder meer vis, vlees, groenten, kaas én heerlijke toetjes!

Vanuit de boot aan tafel

Dineren aan het water bij ons betekent ook genieten van het gemak met de boot. Heb je zelf een boot tot je beschikking en ga je een dagje varen? Denk dan eens aan Bistro Belle. Je kunt de boot bij ons aanleggen en zo vanaf je boot aanschuiven op ons fijne terras. Wij zorgen ervoor dat je een relaxte avond tegemoet gaat met heerlijke gerechten. Dineren aan het water in Utrecht is nergens zo bijzonder!

Combineer & dineer

Je kan natuurlijk alleen kiezen voor een heerlijk avondje dineren bij Bistro Belle, maar het is ook mogelijk om dineren te combineren. Vanuit Bistro Belle kan je namelijk ook een prachtige wandeling maken met de Brieven van Belle.

Deze bijzondere wandeling brengt je langs Slot Zuylen onder begeleiding van Belle, een adellijke schrijfster uit 1740 die haar voetafdruk heeft achtergelaten in Oud Zuilen. Na deze inspirerende wandeling neem je plaats op ons terras of in ons restaurant om vervolgens te genieten van onze overheerlijke gerechtjes.

Dineren aan het water in Utrecht? Reserveer nu

Kan je ook niet wachten om te dineren aan het water op Utrecht haar mooiste plekje? Reserveer dan snel jouw tafel bij ons. Heb je specifieke wensen of vragen voor ons? Neem dan contact op middels ons contactformulier.

Leuke (bij)baan?