fbpx
Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Gastenboek

Wij vinden de mening van onze gasten erg belangrijk. Daarom zijn wij erg benieuwd naar wat je van Belle vindt. Help onze service verbeteren en laat jouw ervaring achter via Facebook, Google of Tripadvisor!

Facebook Google Tripadvisor

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Gastenboek

WAT ONZE GASTEN SCHRIJVEN OVER BELLE

Lekker eten, het nieuwe systeem is echt ontzettend handig! Je besteld 2 gerechten per ronde (je hebt oneindig veel rondes en de porties zijn erg klein). Goede bediening en keuze uit meer dan 50 gerechten.

Berend Jan Koole, Bistro

Leuke gerechtjes. All inclusief van de kaart kiezen. Het voelt wel als een (rustig) volwaardig restaurant aan. De locatie is mooi en de bediening is zeer beleefd.

Dion Lukassen, Bistro

Nieuw concept, voor € 27.50 onbeperkt voorgerechten, hoofdgerechten en toetjes eten. Prima kwaliteit en bediening. Je moet wel de tijd nemen maar daarvoor ga je toch gezellig uit eten? Een aanrader!

Marcel van Engelen, Bistro

Het was een prachtige dag en we zitten er nog steeds van na te genieten!

We wilden nog even laten weten hoe blij we waren met het personeel van Belle. Jeffrey en zijn team hebben het fantastisch gedaan: alles stond op de juiste momenten klaar en tot in de puntjes verzorgd, we werden goed geholpen met alles, en altijd vriendelijk. We kwamen niets tekort en konden daardoor optimaal genieten. Dat de DJ’s een half uur te laat waren (daar zullen we het nog met ze over hebben) was het enige smetje op een verder prachtige bruiloft, maar ook dat heeft Jeffrey perfect opgelost door snel te handelen en de bovenverdieping in te zetten totdat de DJ’s klaar waren.

Marnix en Shanna, Trouwen

Ook voordat BHG deze locatie had , kwamen wij als gezin met aanhang er al. De plek is uniek. Het 60 jarig huwelijk van mijn ouders hebben wij hier gevierd in 2011, maar ook de crematie van mijn vader in 2015, als gezin. En er waren meer gelegenheden. Het is goed toeven bij jullie.
Vandaag eerste pinksterdag 2016 weer bij jullie gegeten. Het was gewoon lekker. Bediening lief en goed. En weer kunnen genieten van deze plek waar we zo vaak met mijn vader zijn geweest.
Morgen zou hij 93 zijn geworden. In zijn geest en onder het genot van jullie gastvrijheid en heerlijk eten hebben we aan hem gedacht en geproost. Vooral mijn moeder heeft echt enorm genoten.

Erik, Bistro

Alles was heel erg naar wens. Flexibiliteit vanuit jullie was top en niets was een probleem. Alles stond op tijd van tevoren klaar en was goed geregeld. De ruimte was voor ons aantal mensen precies groot genoeg. F&B is heel goed, ik ben blij dat we alles door lieten lopen en er heel de avond voor iedereen genoeg eten en drinken was. Diner was uitstekend. We hebben een hoop complimenten gekregen. Personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Niets op aan te merken. Alles was ook erg duidelijk!

Marlies en Leender , Trouwen

Ik wilde jullie nog even bedanken voor alle goede zorgen, het was perfect geregeld, helemaal goed en erg gastvrij. Ik heb alleen maar goede berichten gehad. Supergoed geregeld dus!

Monique van Ringelenstein, Zakelijk

Het voortraject was prima, vriendelijke en duidelijke communicatie.
Het menu en kwaliteit van het eten was volgens de gasten naar wens en de snelheid (zoals gevraagd) zat er goed in.
Ook waren wij erg tervreden over de ruimte waar ze zaten.
Dus we komen graag nog een keer terug 🙂

Diana Visser, Zakelijk

We would like to take this opportunity to thank you and the staff at Belle for the wonderful evening we had on the 25th. Both the location and the services were excellent and we felt very welcome at Belle. We especially loved the serving staff who not only did their job professionally but also helped make the whole evening relaxed and fun.

We will be remembering our time at Belle fondly and hope we can visit you again soon.

Trouwen

Wij hebben erg van de dag kunnen genieten. Het contact met Marjolein was erg fijn en ging erg voorspoedig en zij heeft goed kunnen helpen bij onze wensen. Het eten was heerlijk,vooral de salade met geitenkaas viel goed in de smaak. Wij zijn erg te spreken over de bediening, ze vielen niet op tussen het gezelschap, maar we zijn wel de hele avond goed voorzien!
Nogmaals, hartelijk dank en complimenten voor het team dat aanwezig was op onze bruiloft. Het is een topdag geweest.

Linda & Niek , Trouwen

Een compliment voor de hele bemanning. Wij waren ietwat gestrest, maar werden op ons gemak gesteld door Leon, daardoor liep het de rest van de dag op rolletjes. Het brood was heerlijk klaargemaakt. De bediening van de avondgroep was meer dan vriendelijk en zakelijk was onze bijeenkomst ook een succes!

Martin Michiels, Zakelijk

Heel hartelijk dank voor jullie super fijne service op onze trouwdag. Een stralende lach achter de bar, strakke organisatie van diner, toost en feest. Mede dankzij jullie hebben we een fantastische dag gehad.

Chris en Ingrid, Trouwen

1e Kerstdag met de families Van Beijeren en Groeneveld gegeten bij Belle. Wij hebben het nu voor de derde maal als heel fijn ervaren mede dankzij jullie en natuurlijk ook dankzij de anderen van staf, witte- en zwarte brigade.

Families Van Beijeren en Groeneveld, Bistro

Het was een geweldige middag, tot in de puntjes verzorgd. Natuurlijk mede door topper Leon!

Cherry Hofman, Particulier

Bedankt weer, we zijn al vaker bij Belle geweest met ons AVK team en dit keer voor een vergadering met diner . Belle heeft een prachtige omgeving met fijne mensen in een restaurant waar we ons welkom voelen. We komen zeker terug!

AVK , Zakelijk

We hebben afgelopen zaterdag met ons gezin bij Belle gegeten op aanraden van een vriendin. Het eten was heel goed (3 gangen menu voor 30 Euro) en de bediening Top! Mijn zoon werd een bepaald dessert aangeraden dat hij achteraf niet zo heel lekker vond. En degene die ons bediende haalde (zonder dat wij daar überhaupt aan gedacht zouden hebben) een ander dessert voor hem. Klasse!

Maria Vrenegoor, Bistro

Het voortraject was prima, vriendelijke en duidelijke communicatie.
Het menu en kwaliteit van het eten was volgens de gasten naar wens en de snelheid (zoals gevraagd) zat er goed in.
Ik begreep ook dat ze tevreden waren over de ruimte waar ze zaten.
Dus we komen graag nog een keer terug 

Knauff, Zakelijk

Fijn dat op zo’n korte termijn voor zo’n grote groep iets goeds geregeld kon worden voor een nette prijs. Snelle response op verzoeken met meteen een goede invulling van wat we zochten. Wij kregen bij binnenkomst een vriendelijke en behulpzame ontvangst met vlotte en nette bediening. Het is een mooie ruimte, goed aangekleed, ruim genoeg voor zo’n grote groep. Er was ruim voldoende lekker eten. We hebben erg genoten van de soep en ook fijn dat voor 1 gast een andere soep geregeld kon worden. Goede, vriendelijke en snelle bediening. Was wel handig geweest als we iets eerder hadden geweten dat er nog een zijingang is die geschikter is voor mensen met rollator. We hebben echt een heerlijke dag gehad inclusief een prima lunch. Hartelijk dank.

Rotary Heemstede , Zakelijk

Informatie

Leuke (bij)baan?